Insight | Webbmagasin för dig inom skatt och ekonomi

Webbmagasin för dig inom skatt och ekonomi
Utbildningar hösten 2020
Utbildning

En spännande och lärorik höst väntar - på flera plan

Publicerat: 
2020-05-11
Text: 
Annika Strand, Manger Training

Det kanske känns lite trist att prata om hösten redan nu när försommaren är i sin fulla blom, men det är en väldigt spännande höst som väntar. Inte minst för att vi tittar på helt nya koncept att utbilda på.

När det mesta i världen ställts på ända denna vår, har vi ändå kunnat hålla alla våra utbildningar rullande. Vi har sedan tidigare lång erfarenhet av att hålla utbildningar digitalt så det var ingen konst att byta från klassrum till webb. Men saker och ting kan så klart alltid utvecklas ännu mer.

Vilket intresse vi sett! Det verkar som att törsten efter utbildning och information varit större än någonsin. Det är väldigt glädjande och vi tror så klart att det fortsätter även framåt.

Nyttan med att gå en kurs för att komma igång på rätt sätt eller för att fördjupa sig kan inte understrykas nog. Man spar så mycket tid och frustration när man vet hur man ska göra.
 

Utbildningar i höst

Till hösten kommer vi efter feedback från er att dela upp våra längsta webbkurser i olika delar istället så att de blir lite kortare.  Det kommer också komma kurser inom nya ämnen. Till exempel Skräddarsydda rapporter i finsit som vi tjuvstartar med redan den 25 juni.

Vi kommer att fortsätta med våra oerhört uppskattade webbtillfällen ”Nytt och Nyttigt” i olika programvaror. Här får ni information om vad som kommit nytt i programmet det senaste halvåret och praktiska tips och tricks. Gratis så klart.

Våra populära teori- och praktikkurser har en stående och given plats i schemat. Förhoppningsvis kan dessa genomföras i klassrum, men annars gör vi det lika bra via live-webb.

Allt inför hösten är inte klart ännu så håll utkik i din mail eller på vår hemsida. 

Varmt välkommen och gå gärna in och läs mer om vår olika utbildningar HÄR >>
 

Annika Strand, Manager Training