Insight | Webbmagasin för dig inom skatt och ekonomi

Webbmagasin för dig inom skatt och ekonomi
Move On Event
Mässor & Event

Move On - en mycket lyckad tillställning!

Publicerat: 
2017-10-26
Bild: 
Jonas Ljungdahl

Det blev succé för vårt första Move On-event med hög stämning från start och med energifylld dansunderhållning av gruppen BTW The Millenniums. Därefter hälsade Nils Carlsson (CEO Fortnox) och Katarina Thörnqvist (Affärsområdeschef Wolters Kluwer Skatt och Ekonomi) välkomna. Wolters Kluwer och Fortnox ordnade detta gemensamma event för att visa på vårt starka samarbete samt informera, inspirera och underhålla våra kunder. Moderator för dagen var Jesper Rönndahl

Solen strålade från en klarblå Stockholmshimmel och ca 200 revisorer och redovisningsekonomer passade på att utbyta erfarenheter och mingla och ha riktigt trevligt i pauserna.

Move On Event

 

Bland dagens talare märktes kunniga Claudia Olsson från World Economic Forum som pratade om exponentiell teknologisk tillväxt. Problem kan lösas med ny teknologi och det skapas också möjligheter till ny affärsnytta med nya tekniska lösningar. 


Dagens mest spektakulärt klädda talare var Gustaf Josefsson Tadaa som i veckan nominerades till Årets talare 2017. Han vidareutvecklade hur teknologi och trender påverkar människor och organisationer. Hierarkierna är ett minne blott, det är nätverk och kluster som är framtidens organisationsform. Det blir viktigt med en experimenterande miljö, självledarskap och öppenhet.


André Kwakernaat (innovationsdirektör Wolters Kluwer Europa) utvecklade resonemanget kring hur vi kan jobba med att visualisera och göra räkenskapsdata mer intressant med till exempel VR-teknologi. 

Slutligen presenterade Björn Candler (Wolters Kluwer) och Camilla Skoog (Fortnox) mer konkreta planer på vad vi tillsammans levererar till våra kunder. Vi har ett tätt samarbete mellan nya molnbaserade Capego från Wolters Kluwer och Fortnox bokföring där det finns stora effektivitetsvinster för dig som kund som jobbar i båda programmen.

Första resultaten från utvärderingen visar på att de flesta var mycket nöjda med dagen. 9 av 10 säger att de gärna kommer tillbaka!

Välkommen att titta på bilder från eventet här >>