Insight | Webbmagasin för dig inom skatt och ekonomi

Webbmagasin för dig inom skatt och ekonomi
finsit tidigare känt som Företagsplatsen
Produktnytt

Nu introducerar vi finsit i Sverige, Danmark och Norge

Publicerat: 
2019-09-18

I höst introducerar Wolters Kluwer finsit, tidigare känt som Företagsplatsen, till våra kunder i Sverige, Danmark och Norge. Finsit är en användarvänlig plattform som har hjälpt redovisnings- och revisionsbyråer i Sverige att förbättra sitt kunderbjudande sedan 2006. Finsit har även har fått en ny smidigare och säkrare inloggning med hjälp av BankID.

Finsit automatiserar och digitaliserar rapportering av den ekonomiska situationen till kunder på ett smart och intuitivt sätt, vilket leder till värdefulla affärsinsikter. 

"Hos Wolters Kluwer hjälper vi experter inom skatt, ekonomi och juridik att göra skillnad för sina kunder när det är som viktigast. Finsit hjälper redovisningskonsulten att bli starkare i sin roll, att skapa ett gemensamt språk mellan konsult och kund" säger Katarina Thörnqvist, verkställande direktör, Wolters Kluwer Scandinavia.

Finsit är en molnbaserad plattform för redovisnings- och revisionsbranschen som möjliggör att kundernas ekonomi presenteras i ett format som är lätt att förstå.

”Vi strävar efter att leverera teknologi för den verkliga världen och har utvecklat en säker plattform, skräddarsydd för redovisningsbranschen. Finsit effektiviserar rapporteringsprocessen med en sömlös leverans som hjälper redovisningskonsulter och deras kunder att bättre förstå sitt affärsresultat", säger Johan Degerfeldt, produktägare för finsit.

I finsit finns även möjlighet att välja olika språk; svenska, norska, danska, engelska, tyska, holländska och spanska. Varje användare kan välja språk, vilket kan vara användbart för både användare och kund som talar något av dessa språk.

”Säkerheten har vi också utvecklat när det kommer till administrering av användare och inloggning till finsit med hjälp av BankId. Det går också att aktivera andra metoder för multifaktorautentisering för att stärka upp säkerheten ytterligare, t ex att alltid verifiera via sms att det är rätt person som försöker logga in” säger Johan Degerfeldt.

Wolters Kluwer, Tax & Accounting, Sweden visade finsit på den årliga mässan ”Ekonomi & Företag” i Kista, Stockholm 25 och 26 september. 

Läs mer om finsit här >>