Insight | Webbmagasin för dig inom skatt och ekonomi

Webbmagasin för dig inom skatt och ekonomi
Kompetensutveckling
Utbildning

Säker kompetensutveckling

Publicerat: 
2020-09-17

Märkliga tider kräver kreativa lösningar. På grund av omständigheterna som råder till följd av covid-19 har vi beslutat att flertalet av höstens utbildningar istället erbjuds som digitala tillfällen. Vår allra främsta prioritet är att ta ansvar för alla deltagares och medarbetares hälsa och säkerhet.
 

Skattedagar

Våra skattedagar kommer att livestreamas vid sju tillfällen mellan 26 november och 27 januari. Du kommer att kunna se alla årets skattenyheter presenteras, analyseras och kommenteras av våra uppskattade föreläsare under en inspirerande och lärorik dag. Du är med via telefon, surfplatta eller dator och via vår chattfunktion kan du interagera med och ställa frågor till föreläsarna live. Bekvämt och tryggt!

I januari hoppas vi dock på att även kunna hålla några fysiska skattedagar i Uddevalla, Stockholm, Göteborg, Malmö och Skövde. Just nu är begränsningen 50 deltagare med eventuellt öppnas det upp för fler.

Läs mer och se säsongens utbud av Skattedagar här >>
 

Programkurser

Våra programkurser kommer under hösten också att vara digitala. Det har ju flertalet varit redan sen tidigare men några av de fysiska har vi fått ställa om.

Även här öppnar vi upp för att kunna köra fysiska efter årsskiftet igen.

Gå in i vårt kalendarium och läs mer om våra kurser >>

 

Vi hoppas att vi ses på en kurs framigenom - på ett eller annat sätt!