Insight | Webbmagasin för dig inom skatt och ekonomi

Webbmagasin för dig inom skatt och ekonomi
Ny Skatteinformation från Wolters Kluwer
Produktnytt

Skatteinformation i ny kostym

Publicerat: 
2019-09-19
Text: 
Alexandra Wallerius, skattejurist

I nästan 30 år har vi presenterat skattenyheter i tjänsten Skattinformation. Nu lanserar vi en ny, modern och lättanvänd skatteinformationstjänst med det senaste inom lagstiftning och juridisk utveckling. Ett effektivt redskap för skattejurister, skatteexperter, skattekonsulter samt redovisnings- och revisionsbyråer i sitt uppdrag att hjälpa sina kunder att fatta rätt beslut i skattefrågor. 

Den nya Skatteinformationen är en intuitiv, modern och lättanvänd nyhetstjänst med en helt ny användarupplevelse som stödjer rådgivaren i sitt arbete. Tjänsten är dessutom anpassad för företags ekonomiavdelningar samt egenföretagare som vill kvalitetssäkra sitt arbete.

Skatteinformation från Wolters Kluwer Senaste nytt

Bra och effektiv sökfunktion

Skatteinformationen är i första hand en nyhetstjänst men den fungerar också som ett arkiv över sådant vi skrivit tidigare. I den nya versionen finns allt vi skrivit sedan 2011. Därför är sökfunktionen viktig. Högst upp på startsidan kan du lägga in dina sökord, här kan du även välja att göra en filtrering innan sökningen till exempel på ämneskategori, domstol eller år. Samma möjlighet till filtrering finns även efter att du gjort din sökning om du vill begränsa träfflistan.

Notiser om domar

I den gamla tjänsten kunde man köpa till en plustjänst med kortnyheter, det vill säga korta referat om alla skattedomar från kammarrätterna, Skatterättsnämnden, Högsta förvaltningsdomstolen och ett urval från EU-domstolen. I den nya tjänsten får alla att få tillgång till dessa kortnyheter som hamnar under Notiser. 

Nyhetsmail

En viktig del av en nyhetstjänst är att hålla sig uppdaterad. I den nya tjänsten får du löpande utskick från oss med de senaste nyheterna. 

Skattesvar

Precis som tidigare kan du välja till tjänsten Skattesvar, en frågeservice där du kan ställa frågor till våra skatteexperter. Vi svarar på frågor som är kopplade till Skatteinformationen och skattefrågor av allmän karaktär. 
 

Här kan du läsa mer om Skatteinformation från Wolters Kluwer>>