Insight | Webbmagasin för dig inom skatt och ekonomi

Webbmagasin för dig inom skatt och ekonomi
Wolters Kluwer planterar träd i Vi-skogen
Framtid

Wolters Kluwer stödjer trädplantering i Vi-skogen

Publicerat: 
2019-09-18

Med dagens digitala verktyg för redovisning sker en förflyttning från det traditionella arbetet med bokslutspärmen, som genererar minskad pappersanvändning. Nu stödjer Wolters Kluwer arbetet med att spara och återuppbygga naturens resurser genom ett samarbete med Vi-skogen. Detta samarbete är en del av vårt bidrag till en hållbar framtid. Tillsammans kan vi både spara och återuppbygga naturens resurser. 

När det kommer till fattigdomsbekämpningen i östra Afrika är träd ett fantastiskt verktyg. Träd gör att livlösa jordåkrar återfår sin naturliga bördighet. Träd skyddar mot erosion och brännande sol. Träd ger frukter, näring och mat på borden. Träd används som byggmaterial och skapar nya försörjningsmöjligheter. De förändrar även djupt rotade samhällsstrukturer och bidrar till ett mer jämställt samhälle.

På mässan Ekonomi & Företag 25 - 26 september går startskottet för vårt samarbete med Vi-skogen. För varje person som laddar ner en gratis demoversion av Wolters Kluwers molnbaserade finansiella verktyg Capego eller finsit kommer vi att plantera ett träd i Vi-skogen.

”För oss på Wolters Kluwer är hållbarhet av stor betydelse och vårt engagemang för detta är en del av vår dagliga verksamhet. Genom att arbeta tillsammans med Vi-skogen vill vi stödja en god sak och bidra till att uppfylla Vi-skogens vision om att göra det möjligt för människor i fattigdom att förbättra sina liv i en hållbar miljö", säger Katarina Thörnqvist, VD, Wolters Kluwer Tax & Accounting, Skandinavien.

Läs gärna mer om vårt hållbarhetsarbete: wolterskluwer.se/hallbarhet>>

Här finns mer information om mässan Ekonomi & Företag >>