Insight | Webbmagasin för dig inom skatt och ekonomi

Webbmagasin för dig inom skatt och ekonomi
Uppdragsavtal i Dokument och Byrå från Wolters Kluwer
Experten svarar

Dags att uppdatera dina uppdragsavtal?

Publicerat: 
2019-02-01

Reko eller Rex? Oavsett vilket regelverk du tillämpar finns avtal i Dokument

I Dokument från Wolters Kluwer finns stöd både för uppdragsavtal för redovisningstjänster anpassade efter FAR:s nya standard, Reko 2018 och för Srf konsulternas standard Rex 2018.

Tre fördelar som effektiviserar avtalsskrivandet

  1. Genom en inmatningsprocess skapar du samtidigt både uppdragsbrev och uppdragsbeskrivning. Programmet ser till att dina inmatningar hamnar i rätt dokument
  2. Båda handlingarna innehåller en mängd färdiga skrivningar vid olika val. Du får till exempel med dig bestämmelser om tjänsternas omfattning, leverans av material och rapportering genom några enkla ”klick”.
  3. Inmatningsprocessen fungerar samtidigt som en checklista. Du får en heltäckande beskrivning av uppdraget och du kan vara säker på att alla Reko/Rex-krav är med i ditt avtal. Du guidas genom inmatningsprocessen med hjälp av rådgivartexter och hänvisningar till aktuell punkt i din branschstandard.

Ännu bättre med Byrå

Om du använder Wolters Kluwers Byrå tillsammans med Dokumentprogrammet kan du skapa uppdragsavtalen via avtalsfliken på klientkortet i Byrå. På detta vis ser du till att avtalet lagras på klienten i Byrå samtidigt som du kan ha koll på när avtalet löper ut.

Nu kan du skapa det inringade avtalet med Dokumentprogrammet.

skärmklipp uppdragsavtal i Byrå från Wolters Kluwer