Insight | Webbmagasin för dig inom skatt och ekonomi

Webbmagasin för dig inom skatt och ekonomi
Support när du kört fast
Supporten svarar

Hjälp när du kört fast

Publicerat: 
2020-03-17

Vår ambition är att du ska känna dig trygg och nöjd med dina program och tjänster, så att de gör din vardag enklare och smidigare. Som kund hos oss har du därför alltid tillgång till support. Här är några tips på vad du kan göra själv om du skulle köra fast.
 

Använd programmets hjälpfunktion 

I programmet finns flera sätt att få hjälp. Klicka på Hjälp-menyn, eller länken Supporten längst upp till höger. I de flesta program kan du även trycka på F1-tangenten. Då får du anvisningar om den sida i programmet där du befinner dig. 

I Capego kan du klicka på ? för en snabbväg till supportsidorna. Du hittar också länkar till manualer och filmer på den sida i Capego där du befinner dig.
 

Sök på wolterskluwer.se/support 

Vår webbsupport är alltid öppen och en bra plats att gå till om hjälpfunktionerna i programmet inte har svaren. Här hittar du supportlänkar till alla program där du dels kan söka under fliken Vanliga frågor, dels under rubriken Manualer där du hittar både instruktionsfilmer och manualer.
 
På respektive produktsida hittar du senaste version, nyheter i densamma och Vanliga frågor. Här lägger vi även in specifik information för just den produkten. 

screenshot Supportsida

Manualer

Här kan du på egen hand söka fram svaret på din fråga genom att titta i våra manualer eller på våra instruktionsfilmer. På sidan Manualer finns det några förslag, men det bästa är att använda sökfunktionen för att hitta en instruktion som hjälper dig med svar på just din fråga. Du kan också hitta manualerna via menyerna på sidan.

screenshot Manualsida

screenshot Manualsida Capego
screenshot Supportsida Sök

 

Ett tips för dig som använder Capego är också att ha koll på driftsinformationen. Genom att prenumerera på sidan får du direkt information om det är några driftsstörningar. Du hittar driftsinformationen i Supportmenyn uppe till höger på sidan.

screenshot Supportsida Driftinformation


Klicka på knappen Subscribe to updates och fyll i din epostadress:

screenshot Supportsida Subscribe
 

Utbildning

Vi vill avsluta med att tipsa om utbildning för att lära dig mer om programmens funktioner och finesser. Vi erbjuder både Kom-igång-utbildningar och Fördjupningskurser för de flesta av våra programvaror. Många av dem finns som webinarier. Hitta din kurs i vårt utbildningskalendarie >>