Insight | Webbmagasin för dig inom skatt och ekonomi

Webbmagasin för dig inom skatt och ekonomi
massfakturering Byrå
Supporten svarar

Tidsbesparing i Byrå Tid - flera fakturautkast samtidigt

Publicerat: 
2020-05-26

Skapa fakturautkast på flera klienter på en gång

Något som har varit starkt efterfrågat bland er användare är möjligheten att skapa fakturautkast för flera klienter samtidigt. Nu finns möjligheten för detta! Det innebär en stor tidsbesparing för dig som har många klienter och innebär att du kan minska ditt administrativa arbete och öka mängden tid för rådgivning och värdeskapande för din kund.

Så här gör du

Från Klienter pågående och Moment pågående kan du nu markera flera rader och skapa fakturautkast på flera klienter samtidigt. Håll ned Ctrl på tangentbordet och högerklicka på de klienter, eller moment, som du vill skapa fakturautkast för. Högerklicka, välj Skapa ny faktura. Du får ett meddelande om hur många fakturor som skapats. Dessa finns nu under Fakturering, Faktura. Filtrera på utkast på höger sida. 

fakturautkast

Börja redan denna månad

Vi vet att detta är en funktion som sparar mycket tid. Det är enkelt att komma igång med att använda funktionen så tveka inte att följa instruktionen och kör igång. Återkoppla gärna till oss om hur det fungerade och vilken tidsvinst det innebär för dig.